Perempuan melayu main pepek s ai basah tumblr Jamaicasex


06-Feb-2015 11:32

perempuan melayu main pepek s ai basah tumblr-8

bill hemmer dating

Ghairah amoi cina muda – Esok boss perlu untuk meeting lembaga pengarah, tiba-tiba saja Meisin tercongak di depan mejaku. Ada banyak pegawai di pejabat kami tapi nampaknya hari ini mereka kebanyakannya berhalangan. Terangsang aku bila terhidu wangian yang dipakainya. Bila dia tidak membantah aku berlama-lama mencium leher, telinga dan kembali ke pipi licin. “Boyfriend I bangsa cina, mana ada orang cina sunat.” “You suka hisap batang boyfriend you? Batang tak sunat mudah busuk.” Jawab Meisin selamba. Lidahnya yang merah basah menari-nari di kepala licin.

“Semua mereka ada hal, tak boleh nak stayback,” Meisin merayu kepadaku. Sudah menjadi polisi pejabat, mana-mana staf yang ingin stayback atau overtime perlu ada seorang pegawai menemani. “Banyak boss, big boss nak segera,” jawab Meisin sambil tangannya lincah di keyboard di hadapannya. kalau penat boleh I urutkan belakang you.” Aku bersuara menawarkan diri. Aku gosok-gosok belakang Meisin dengan sentuhan ghairah. Kemudian hidungku bergerak ke pangkal tengkuknya dan Meisin mengeliat kegelian. Tapi kalau dia tak mandi I tak suka, batangnya busuk. Mungkin kerana boss sunat, kepala dia sentiasa kering, tak ada bau pelik.” Puas membelek, Meisin mula mencium dan menjilat kepala pelirku.

Meisin menarik zip skirtnya dan meloloskan ke lantai. Aku halakan kepala pelir aku ke mulut pantat Meisin yang dah memang berair sebab dah kena kerja dek aku tadi. Lebih kurang lima minit dengan posisi ini aku suruh Meisin tukar posisi biar dia di atas pula.

Aku betulkan kedudukan Meisin di sofa dan mengangkat kakinya ke atas agar mulut pantatnya terbuka sikit. Bila aku tekan batang aku terasa susah juga nak masuk, ketat. I, I tak taahhhaaannnnnn….” bergetar suara Meisin yang kesedapan. Aku mengah sebab tengah hari tadi aku makan makanan pedas.

Tangan aku masih lagi berada di belakang Meisin, aku picit-picit belakang dan bahunya. ” tegur Meisin sambil memandang mukaku dengan senyuman. Tapi I geramlah kat you.” Aku menjawab memberi alasan. Pipi you yang licin teringin I nak cium,” kataku mengayat. Apalagi, aku pun memeluk badannya dan melabuhkan hidungku di pipinya yang halus licin. Aku menyedut dalam-dalam menikmati pipi amoi muda itu. Boss tak mandi pun tak ada bau busuk macam boyfriend I.

Aku rapat lagi sampai adik aku menempel di bahu Meisin. “Wajah you yang cantik, badan you yang seksi, kulit you yang halus dan semuanyalah buat I geram.

Ni pertama kali I tengok batang yang sunat tau,” kata Meisin sambil membelek-belek batang aku yang sudah mengeras. Biasanya sofa besar dan empuk tersebut diguna bila ada tetamu datang ingin berjumpa big boss.

Meisin duduk di sofa dan aku menyeelak skirt hitam yang dipakainya.

perempuan melayu main pepek s ai basah tumblr-35

dating all net site male and female onlines in net

Korang mesti tak caya punya kalau aku bagi tau yang kali pertama aku main pantat pompuan masa umur aku dah 21 tahun.tu aku baru abis ITM. Makin mengada la dia ...apa-apa hal dia panggil aku minta hantar dia pegi mana-mana.... Kadang-kadang abang aku sound juga..makbapak aku defend.... lagipun aku tak dapat kerja..melepakje ...kalau hantar dia pegi mana-mana..bagila duit poket sikit...dapatla aku beli ganja. segan ada ...takut pun ada juga ..tau kena cekup dengan orang kampung...khalwat....la aku teruna lagi ...dapat pulak janda bekas abang aku .ke naya. kononnya nak rasmikan masa malam pertama...yelaa untuk bini yang darale..lagi Abih camno...benda dah nak jadi..hari tu..aku suruh pegi rumah dia hantar daging ngan sayur. Sampai kat " dining room" dia suruh aku duduk sambil dia pegi buatkan aku air. pehhh..tetek dia..mewahhhh..kira ok lagila..takde la nampak melayut. "Beli kat mana kacang panjang ni Mat...nampak freshje...besar-besar...panjang-panjang? Dia dah tukar pakaian....pakai kain batik dgn singlet yang pompuan biasa pakai..boleh nampak ketiak dan sebahagian pangkal buah dada dia... "Sedap tidur mat..kerepek" dia tanya aku Aku diam je..pada tu aku terasa semacam kat pangkal peha aku..tu aku pakai track bottom.tak pakai underwear...dengan singlet je (dah jadi perangai aku...memang jarang pakai underwear). Alamak..aku menonjolje kat bawah kain seluar aku...tengah stim.... dengan kedua tangannya bertahan kat kabinet dapur Kak Yati berdiri menonggeng .... Kak Yati bersuara " Kat bilik Mat...." Aku pun cabut butuh aku ... dah tau aku nak datang....masuk je rumah dia terus pergi bilik dia... dah puas melanyak lubang cipap dia sampai pukul 3 pagi , 4 pagi aku belahla balik rumah... Benda tu pun berlanjutan sampai dekat 6 bulan...Kak Yati pun pandai.... adala sekali tu aku pancut kat luar..sound dia ..sedap. aku tibai je pancut daam lubang pantat dia ....sampai dia pun tak kata apa....lagipun bila aku pancut dalam.... sorry....takat main.puaskan nafsu dia..jadi tempat lepas gian dia ..

Ternampak panties Meisin warna merah muda yang dah mula basah. “Pancut dalam bang, I nak rasa you punya.” Sehabis saja kata-kata Meisin, pancutan demi pancutan laju menerpa lubang burit si amoi. Sebab tak de kulit yang tutup dia punya takuk tu kan bang..” kata Meisin sambil tersenyum.