Cerita nafsu gersang amoi dengan bangla


12-Feb-2016 06:46

Terus aku merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus……..sambil minum tu aku bersidai la kat tepi tangga. punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady D brunette colour…….pakai jeans ketat stone-washed…….cutting body 32 24 32 (lebih kurang)…..tinggi lampai, hitam manis (favourite colour aku)…….tengah terhegeh – hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg….beli ntah! Kini selepas seminggu kat JB, aku balik semula ke Pahang pasal ada sikit hal keluarga yang perlu aku selesaikan. sampai hati tak phone I yang u nak balik yeee…Takpe lahhhh” bunyi suara Datin Hazlina dengan penuh manja seperti orang merajuk. Read the rest of this entry » Saperti yang aku janji, kini aku paparkan mainan aku dengan Az dalam adegan seks bontot. Aku berlepas dari JB jam 2 pagi Sabtu tu dan sampai rumah jam 8.15 pagi. Dalam 10 minit menghayun aku dah tak tahan jadi aku pancutkan air mani aku kedalam mulut Jem. Aku tarik keluar kote aku dan biarkan Jem jilat habis baki air mani di hujung kote aku. Hari itu aku cuti selama 2 hari, jadi pada pagi hari cuti aku yang pertama tu aku pun bersiap – siaplah nak keluar dari Pangkor menuju ke sebuah pekan kecil yang terletak ditanah besar – Sitiawan. “I sebenanya kena two weeks kat sana” jawab aku pulak. Gembira bukan kepalang dapat ronda – ronda sambil shopping dan mencuci mata nih. Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan berharap supaya mereka meneruskan kerja mulia mereka memuaskan nafsu lelaki-lelaki di KL ini. Bohsia di dalam cerita aku ini masih bekerja di Subang dan aku masih simpan koleksi gambar bogel bohsia Subang ni. Nikan rumah I, tak pasal naya jek kang” kata aku sambil mendengar Az ketawa terkekel-kekel dalam telepon.

Aku pun tahan cab menuju ke Manjung sebab ada satu supermarket baru bukak dekat ngan area perumahan. Read the rest of this entry » Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang.